Wednesday, December 06, 2006

 

Palm Beach ....

Palm Beach dat klinkt chique en dat is het ook. Palm Beach steek zijn tong uit. Het is namelijk gelegen op een uitgerolde landtong of pininsula op anderhalf uur rijden van Sydney.



Het was de eerste keer dat ik over de Harbour Bridge reed richting Noord-Sydney. De North shore is zonder twijfel het meest fotogeniek. De oohs en aahs zijn hier op zijn plaats. Als barricudas (doe de barricuda blik) in een aquarium zagen we door de glaspartijen van de bus de pittoreske baaitjes voorbijglijden.
Al rijdend over 'the pininsula' krijg je een tropisch-eiland-gevoel met rondom de grillige inhammen met dobberende zeilbootjes ... de ideale setting voor een romantisch film.
Volgens Helen (van het gastgezin) strijken hier dan ook geregeld filmploegen neer, voor muziekvideo's en ook uw favoriete soap 'Home and Away' wordt hier ingeblikt.
De sfeer in Palm Beach was erg relaxed. Op een terrasje speelde een orkest Jazzmataz muziek als een ideale soundtrack voor een ontspannen dagje aan zee. In de oceaangolven liet een groepje leerlingsurfers ons zien hoe je synchroon in het water kan tuimelen.


De 'rich and famous' wonen op de plaatselijke kliffen ,waar ze kunnen genieten van ontbijt met zeezicht. Zo heeft Leyton Hewitt (Just do it) hier samen met zijn nieuwe vlam een stulpje gekocht van 5 miljoen Aussie dollars.

Hermanski denkt er ernstig over na om Leytons' buurman te worden ...

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?